Promenada inimilor

Promenada inimilor

Pe 28 septembrie 2014 rotarienii vâlceni au finalizat proiectul “Promenada inimilor”, respectiv amenajarea unui traseu în lungime de peste 2,6 km, prin desfășurarea unui cros dotat cu premii la care au participat tineri și vârstnici.

Ne-am alăturat astfel, unei acțiuni inițiate de “Fundația Română a Inimii”, susținută de Ministerul Sănătății, acțiune care are origini în Irlanda și a fost implementată cu succes în 10 țări europene.

„Promenada Inimilor” este un concept simplu și inovator, având scopul de a încuraja persoanele de toate vârstele și preocupările, să meargă pe jos pentru a-și menține sănătatea. În cadrul acestui program, care vizează tot cuprinsul țării, au fost stabilite mai multe trasee pe care oamenii sunt încurajați să le parcurgă cât mai des cu putință, iar pentru o optimă evidență a kilometrilor parcurși traseele sunt marcate cu semne atractive, ușor de observat.

La Râmnicu Valcea, „Promenada Inimilor” realizată de Cluburile Rotary vâlcene cu sprijinul Primariei Râmnicului, se află pe Bulevardul „Dem Rădulescu”.

Vă invităm să o parcurgeți, bucurându-vă de binefacerile mersului pe jos.