Promenada inimilor – editia III, 2016

Cluburile Rotary Râmnicu Vâlcea și Râmnicu Vâlcea Cozia, au continuat și în 2016 a programul „Promenada Inimilor”, proiect început în urmă cu doi ani, prin amenajarea aceluiasi traseu accesibil, respectiv pe Bulevardul Dem Radulescu din Rm Valcea, cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii.

Prezenta la acest eveniment, a fost una care sa ne bucure si sa ne dea speranta ca mesajul nostru care îşi propune să încurajeze populaţia oraşului să facă mişcare, ca mijloc de prevenţie a bolilor cardiovasculare, a fost inteles de populatia orasului nostru.

Dl Prof. Dr. Dan Gaiţă – membru in Consiliul de Conducere al World Heart Federation, ne aminteste citez: “La fiecare 30 de minute, un român face infarct miocardic. Unul din trei români suferă de hipertensiune arterială. Şapte milioane de români suferă de una dintre manifestările generalizate ale bolilor cardiovasculare. Toate aceste boli pot fi prevenite, iar mişcarea zilnică este elementul central”.

Startul a fost dat Duminica, 23 septembrie 2016, ora 11.00, prin organizarea unui cros, la care au fost invitați să participe toții locuitorii oraşului Râmnicu Vâlcea, alaturi de Rotaract si Interact.

Evenimentul s-a desfasurat in conditii de siguranta, castigatorii au fost premiati prin acordarea de diplome, premii in bani si nu numai.

Multumim pe aceasta cale sponsorilor care ne-au ajutat in demersul nostru, amintind astfel: SC Boromir Ind SRL care prin Constantin Boromiz a asigurat un pachet personalizat si tricou de participare, SC Nordexim SRL care prin colegul nostru Gheorghe Popa a asigurat bauturile racoritoare, SC Anabella SRL care a distribuit pungi cadou participantilor la cros, apa minerala distribuita de Adrian Tosu – Club Rotary Rm Valcea Cozia, compania Nurvil Rm Valcea prin colegul nostru Cornel Talmaciu, Bogdan Pistol un nou membru al Rotary Ramnicu Valcea care a asigurat personalizarea tricourilor purtate de rotarienii participanti, SC Dumbrafox SRL care a asigurat aranjamentele florale si patre din premiile impartite castgatorilor, iar lista poate continua.